Péntek, 2024-04-19, 7:27 PM
Pankrátor neveldeNyitólap

Regisztráció

Belépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
Belépés
Naptár
«  Április 2024  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Live in: Madison Square Garden

szeretettel üdvözlünk mindenkit a  SmackDown adásban amúgy az én nevem Michael Cole, és itt ül mellettem Jerry Lawer! Köszöntök mindenkit remek hangulat van köszönöm hogy itt lehetek!

Tedy Long jön a ringhez:
Ma este egy túlélő túra lesz és aki most rögtön kezdeni fog nem más mint The Great Khali vs Santino Marella!

The Great Khali vs Santino Marella

fel hangzik The Great Khali indulója, és utána egyből jön Santino Marella 
kezdődik a meccs.  
The Great Khali jobban kezdte a mérkőzést és ad is egy Flapjack-et, Khali ráfekszik, 1.2. és épphogy kiszabadul Marella.
Marella kezd magához térni és ad is egy Knee Drop-ot, és most elkezdi rúgdosni a fejét Khalinak Khali mint ha beájulna 
és most ezt Marella kihasználja, és 1.2 épphogy megemeli a vállát Khali, de most Khali nagyon mérges és ad is egy power slamet, és készül a befejező mozdulatára de Marella ezt észre veszi és gyomron rúgja az óriást.
Khali végtelenül fekszik a földön és nem tud mit csinálni, Marella ad egy European Uppercut-ot és lehet hogy ennyi 
1.2. de nem ezt nem lehet elhinni Khali felemelte a vállát!
Az óriás nagyon mérges és ad egy Edge O'Matic-ot és felkészül a befejező mozdulatára, jön a Chokeslam Khali rá fekszik 1.2.3. és vége. A mérkőzés győztese The Great Khali és egyben ő jutott tovább.

Triple H vs Shawn Micheals:
a mérkőzés nem tudott elkezdődni mert egy támadó megverte Triple H-et a meccsük a Raw-on lesz megtartva de a továbbjutó
Shawn Michaels 

Kevin Nash vs Wade Barett
mindketten bejönnek a ringbe és elkezdődik a meccs.
Kevin Nash indít egy fejbe rúgással Barett kifekszik Nash folytatja, és ad egy Inverted Headlock Backbreaker-t 
Nash ráfekszik és 1.2. Barett kiszabadul, megy az adok kapok Barett ki dobja Nash-t és a bíró rá számol 1.2.3.4.5.6.7.8.és vissza jön de valamit van a kezébe egy ólom cső amivel le csapja Barett-et és a bíró megütteti a gong-ot a meccsnek vége és Barett nyert diszfalifikácíóval de hordágyon kellett levinni őt nem biztos hogy rendbe fog jönni a következő SmackDown-ra

Batista vs Jack Swager 
kezdődik meccs bejön mindkét sztár és megütik a gongot.

Batista kezdi jobban a mérkőzést és ad egy Spinebuster-t de Swager fel áll, és megy az adok kapok de batista megakarja csinálni a befejező mozdulatát de ez nem sikerül mert Swager kiszabadult, de mind ha megsérült volna batista hát ez az este nagyon furcsa az egyik meccs nem kezdődik el a másikon diszfalifikálnak na de mindegy, figyeljük csak Swager elkapja egy Ankle Lock nevű fogással és mivel azt a lábát fájalta Batista nem is csoda hogy kopog ezzel a mérkőzés győztes Jack Swager ezért ő jut tovább.

Randy Orton vs Cody Rhodes (utcai harc)
bejön Randy Orton a közönség egyszerűen megőrül, és utána jön egykori tanítványa Cody Rhodes.
Cody sokkal jobban kezdi a mérkőzést és ad egy Beautiful Disaster-t és Cody ráfekszik és 1., Randy kiszabadul de most nagyon ideges lett és nézzétek a tekintetét teljesen megváltozott, és ad egy power slam-et és fel készül a RKO-ra, de Cody okosan kiszalad
és behoz egy széket ez szabályos mivel ez utcai harc és lecsapja Randy Orton-t most elkezdi csapkodni Randy-t 3-szor keményen rá csap és utána ráfekszik 1.2 de Randy kiszabadul és felveszi a széket fejbe csapja Cody-t, ad egy DDT a kötélnél utána jön a Power Slam  felkészül és RKO, Cody kifekszik és 1.2.3 vége a mérkőzésnek a tovább jutó Randy Orton 

Kane vs The Undertaker (utcai harc)
bejönnek minketten meg se szólal a gong de már mindketten egymásnak estek de megszólal Mark Henry bevonuló zenéje és egy szék van a kezébe leüti vele Kane-t és magához vesz egy mikrofont és ezt mondja: Undertaker, elfogadom hogy csapat társak legyünk. De 
Kane fel áll Mark Henry ezt észre veszi és ad egy World Strongest Slam-et. Undertaker-el kezet fognak és ráfekszik Kane-re 1.2.3.
A mérkőzés győztese egy nem nagyon szabályos meccsen The Undertaker 
M.C.- hát ez olyan volt mint a handicap meccs 

Mark Henry vs CM Punk
bejönnek mindketten megszólal a gong mark az erejét kihasználva fölényhez jut ad egy olympic slamet utána egy World Strongest Slam jönne de Punk hárít és ad egy High Knee Bulldogot ráfekzik 1,2 és utolsó pillanatban kiszabadul. Punk befogja egy Sharpshooterba Mark nem adja fel. Erejét használva kimászik a szorításból kidobja a ringből utána megy a bíró 7-nél tart Mark ad egy World Strongest Slamet vissza fut a ringbe de a bíró kiszámolja mindkettőt.Ez egy dupla kiszámolás.

A továbbjutókat így párosítottam:

The Undertaker vs Jack Swager
Randy Orton vs Wade Barett 
HBK vs Khali 


 

Copyright MyCorp © 2024 Honlapszerkesztő - uCoz